Saturday, July 7, 2012

Cik Buaya 1st GiveAway : Choose Your Prize

 assalamualaikum




thanx to cik yaya coz tag this GA . today , aku join this GA . baru ja nak aktif balek dalam dunia blog nie , dah ramai yang tag GA . huhu. thanx !

GA kali nie anjuran cik azura . semua pon boleh join . so , klik pada banner kalau nak join . then , hadiah yang aku pilih - camera lomo . tq (:

tag - comel kacak manis

*btw , sorry to my friend reyn sebab aku terlewat nak join GA dia . guys , tlong like kan pic dia boleh tak? klik sini

8 comments:

Nurulee said...

Good luck =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/le-complain-day.html

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck..^^

Romeo Laut said...

Good luck. *Seeing too much GA. Can't join.*

KuNanGKuNanG said...

moga berjaya..cam nak join gak la..hadiah menarik.he3

Yousof said...

Ok kalau aku nak pilih kamera tu la.. Holga namanya eh? *Harap² dapat.. hihihi

Asrul "iLham" Sany said...

semoga berjaya... pernah join contest skali je, tu pun sb member paksa hahaha

amranaiman said...

waaa slmt ari raya la mcm tu huhu..

Azura @ cik buaya said...

Terima Kasih sebab sudi join GA cik buaya :D
Jangan lupa like link sponsor

http://www.facebook.com/PurseLoversOnline

dan semak no bertuah anda disini

http://rara-zura.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-cik-buaya-1st-giveaway.html

terima kasih sekali lagi
nntkan keputusan pemenang ok :)