Monday, July 9, 2012

assalamualaikum


since 26 june lepas , aku dah mula cuti sem . aku cuti sampai lepas raya . oyeahh!! okei , sila jeles  :p most of my friends keje cuti nie, tapi aku tidakkkkkkk.. aku duk rumah je lah teman aku keseorangan di rumah. baek tak aku ? hewhewhew . aku dah senaraikan beberapa perkara yang aku nak buad cuti ni. heeeeee~

antaranya aku nak mahirkan lagi skill memandu kereta aku . harap jaa dah tamat lesen P , tapi bawak kereta cam tah pape . mana tak nya , lepas jaa aku dapat lesen , aku terus dpat tawaran matrix melaka , then , aku further study kat penang lak , tak sempat pon nak biasakan diri dengan kereta . kesian kan aku tak reti bawak kereta. sob3 T____________T

lau dah memang tak reti , macam2 lak alasan aku bagi. heee.. tak pe lah , cuti dua bulan nie aku akan belajar bawak kereta balek . harap-harap makin mahir , so that parents bagi lah aku nak bawak kenderaan pergi uni nanti . ahaaa :p *angan-angan*




*jadi doraemon kan senang , ada kipas terbang. hehe

9 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

sy kena keje T_T

Rara Nasiha said...

selamat bercuti :)

Ulya said...

wah , best laa dah mula bawak kereta ,
ulya baru je lepas test JPJ harini , yeayyyy LULUS .

Boni JLL3 said...

tak nak bawak saya jalan2 ke??hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

selamat bercuti..^^
Akak pun dah lama tak pandu keta..lesen pun dah expired hampir setahun.. ~

Maisarah Azmi said...

sarah tak pandai bawak keta.. umo dah nak masuk 20..haha

Romeo Laut said...

Awak ada komen yang awak tak jumpa lagi basmalah dalam bentuk bintang. Ini link. Ada lagi versi lain. Rasanya awak pun boleh cari. ^_^


http://www.zazzle.com/bismillah_star_motif_sticker-217229314012649642

syiela said...

selamat bercuti

dah pandai nanti boleh bawa akak jenjalan (tetiba je hehehehe)

ABU said...

ha bagus la tu.. blh jadi driver sambilan kat kg hahaha