Sunday, August 21, 2011

task 5 : kururu task

assalamualaikum




this is the last but not least , the final task.. fuh~ untuk pengetahuan semua, sebenarnya blog aku ni dah berusia lebih kurang dua tahun . tapi tahun pertama aku tak begitu aktif . . aku aktif berblog pon baru-baru ni je . dulu  entri aku pon tak pape . bila usha balek , aku rase nak gelak sendiri je . . HAHA . aku sebagai blogger biasa nie mempunyai harapan yang biasa juga lah . lau luar biasa kang payah gak . aku tahu kadang-kadang blog aku nie agak membosankan . entri pon mengarut . lalalala . tapi aku harap , blog aku ni disukai ramai la ( walaupun bukan retis ) . harap ramai la komentar yang suka komen entri aku . heee . dan , mungkin ada sedikit sebanyak tutorial yang aku pernah tunjukkan dapat membantu blogger lain. dan entri-entri yang berguna ley dijadikan pesanan . err , bulan puasa pon dah nak sampai ke penghujungnya , lepas tu raya . lepas raya aku membawa diriku ke penang , untuk sambung pengajianku ke tahap lebih tinggi . mungkin , bila aku dah sambung blaja , aku dah jarang on9 . kalau on9 pon aku maybe sempat update blog jer . nak blogwalking mybe jarang la . dan , aku harap blogger lain tak lupakan aku dan blog nie . rajin-rajin la lawat yer , jangan biarkan bersawang lak . . hehe . er , ada ker yang akan rindu aku bila aku tak update?


done ! :)


17 comments:

deeyamorten said...

rajinnya awokk buat task keroro ni. huhu

Cik Bell said...

betul..nanti dah smbung blaja mesti dah xde masa nak blogwalking sgt.huhu

ShErA said...

salam kenal...

shera pun baru kembali aktif berblog... harap2 bila sambung belajar nanti sempat update blog...

syrupmasin said...

wiwit harapan nye..baek lah ta lupe kan :D

ILA HonEyBuNNy said...

xpa2....kalau sempat ila tolong buang2 lawang dalam blog ne yer...hehe...

happy blogging...;-)

NURUL AINI NORAZMAN said...

dah smbung belajar nti pndai2 la bahagikan masa ea,.=)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tak lama lg lah tu kan..apapun Good Luck ye..Insyaallah..ktorg X kan lupakan.. ^_^

muhamad hanif said...

yeah !


aku tak lupa kau punya !!


peace :)

alif haris said...

hehehe sy rajin singgah :)

nnt raya bg duit raya tawu :D haha

anismelon said...

hehe..mse free kite blog pai lebam..tak lupe nye as long as kite pon tak dilupakan..heee

NinaAz said...

selamat berbelog ok! =)

Fadzli Amir said...

Salam...bagus tu walaupun bukan retis tapi dapat ramai pengikut...nanti mai penang calling2 la, leh gak belanja nasik kandaq...hehehe

Far8 budak baik said...

aku baru on9..
gigit hidung kau karang..haha!
alala ayat sedih aku bace..
kau mengarut pun aku bace ape..
pape pun aku ade je sokong kau
dari blakang..haha!
aku rindu lahh nnti..uwaaaaa
jln leklok k nnti =)

Scya Lollita said...

okay nanti kita sma2 sibuk sobsobs



(bestnya dpat komen hahaha)


oh btw tanx sebab tetibe ade name kt previous entry <3

Princess Feyqa said...

wah rajinye buat! fyqa nak buat tp, masa sllu jeles ng fyqa :D

Eazy Izzuddin said...

kalau ada masa terluang tu
update lah blog ea..
were here..
xD

nabilah_2908 said...

jarang on9 takpe...

asalkan sekali up entri...dapat berikan manfaat kepada pembaca...sure pembaca akan ternanti2 entri seterusnya... ;)

good luck..!! :)