Saturday, August 20, 2011

task 4 : dororo task

assalamualaikum


idola blogger dan blogger kegemaran gua :

( bersama lidinya )

( blogger yang kreatif )

( seorang hero kepada adik2nya )

anip 
(tukang karut dengan kisah dongengnya )

( alien yang duduk malaysia )

( ada qis yang sangat comel )

mereka lah antara blogger-blogger yang aku suka lawat and komen . bagi aku mereka cukup hebad dan famous . siesly , aku tak pernah pergi blog seperti ben ashaari . er , bukan sombong tapi tak kesampaian lagi . lalalalala~ oh yer , mereka nie semua , follower dah beriban , mana yang tak beriban pon , diorang punya komentar berpuluh-puluh . hoho . . blog yang lain pon best gak ! heeee . okei , entry kali nie pendek jer . sekian :)



13 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tak sangka ada dlm senarai..Thx.. ;)
Thx juga selalu singgah & bg komen kat blog sis yg seberapa tu.. ^_^

anamizu said...

wahhh rajin cik pelangi join..hehe

ILA HonEyBuNNy said...

blog2 diorg memang best....

suka jugak terjah....;-)

Wan Zaleha Zain said...

ke manakah blogger bernama zack zukhairi?? haaa, tu yang kite taktau. :P

muhamad hanif said...

woooo !


anip tu takda lah mngarut sngat kan..



HAHAHAHHHHA.

ABU said...

wooo..mereka mmg hebak hebak belaka..segan dgn diorang semua ^^

EpoLįƒ¦Kekunangpelangi said...

Kadang blog yang berjuta followers pun bukan semuanya bagus, yang berapa kerat kalau entry bagus lagi baik. kan? :)

Far8 budak baik said...

waaaa aku ade..tq tq..
terharu..ahahahaha
nk cokolat tak??agaga
aku pi gak ben asri tu..
tapi sekali pun tak pena komen..
bace je haha

NinaAz said...

cik epal tak de dalam list? hehehe... selamat berbelog yea!!! heppy blogging!!

zulhilmi.tempoyak said...

alahai...tringin gak nk ad dlm list...hihi

syrupmasin said...

haha..anip tukang karut nomor1 :D

Prince Halilintar said...

rajin2 la jgk melawat dan komen kat blog prince halilintar ye =)

anismelon said...

blog akk tak erk..weee..:p..gurau je..rjin join erk..