Thursday, August 18, 2011

task 3 : giroro task

assalamualaikum


task kali nie pasal kelebihan dan kekurangan . sebagai insan biasa mesti ada kelebihan dan kekurangan . kan . so , biar aku nyatakan seba sedikit apa yang aku lebih dan apa yang aku kurang . huk . ( aku pon tataw sangat apa nak tulis nie . aish )

kelebihan :

1) aku ada taring macam stacy. korang ada? 

ops ! terlebih sudaa . hehe

2) aku pandai maen piano . ( pandai lah sangat )

klik lau nak dengar , aku memang suka rosakkan lagu . HAHA

3) aku ada abang-abang yang garang baek :D


4) aku boleh menyerupai ramai orang . hm , kalau korang nak tahu , setiap kali aku pergi kem ada jer yang tegur aku , then cakap muka aku macam kawan dia lah , cikgu dia lah , nenek dia la , makcik dia la , and abang dia la . macam T.T

kekurangan : 

1) aku tak pandai marah orang depan-depan ( mesti aku nanges nanti . huhu )

2) aku jenis susah nak cam orang . kadang-kadang ambil masa berminggu gak kalau nak hafal cikgu-cikgu . huhu


3) suara aku tak lunak macam siti nurhaliza . lalala~


4) aku tak pandai pakai makeup walaupon umur da hampir 20 tahun T.T


done ;)

p/s : hari nie penat gler kerja ! esok aku baru bw okei (:

26 comments:

fathiahRAIHANA said...

jeleznye kite takde pom gigi cm vampire tuuu
hihi

ABU said...

aku seng nak cam orng..tapi susah nak ingt nama..hahaha

chiqubie said...

chibie pn susa nk cam org..

Prince Halilintar said...

setiap manusia ada kelebihan dan kekurangan..cuma kite je perlu gunakan pada tempat yg betul..=)

ILA HonEyBuNNy said...

xpandai pun main piano..hehe

bunbun said...

ohh pandai men piano. tapi suara tak lunak. len kali panggil bunbun klo nak buat show oke. boleh sy jadi main singer. yela tak elok kan kalau piano solo je ekekeke XD

muhamad hanif said...

waaa,


kau pndai main lagu apa weh !?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

bestnye pandai main piano..

amna said...

piano?

nur farahin binti sulaiman said...

farah pon x pndai makeup.. mmg x makeup pon.. hihihi..

laskar pelangi said...

wahhh! nak abang sorang dua..hik3 ;D

Asrul "iLham" Sany said...

Kelebihan dan kekurangan saya : susah nak marah, tapi kalau dh marah, abis r...haha

Hans said...

hohoho
ada taring kelebihan ekk?
hehehehe

Adam Idris said...

heh heh nombor 4 kelakar ! :)

Prince Halilintar said...

ritu ade bg alamat kat prince x?klu ade prince dah hantar la kad raya..klu xde bg kat emel ni:yim_my47@yahoo.com sempat lagi prince nk hantar ni..

Pesona Algebra said...

Aimi smpai skrg xde BF :(
mgkin tkut dia xleh trima kekurangan Aimi,,
I'm not perfect..

Dzarief Zuhdi said...

saya ada gigi taring macam naruto.. awak ada?? haha

adwafarahin said...

nk gigi vampire jugak hehe

btw kamu chantek la :)

Ungu Violet said...

wah encemnye abang...haha

alif haris said...

uwaahh pndai main piano ! :D

teha said...

hahaha ! same laa kite... sy pon ade gigi taring .. hee ~~

syrupmasin said...

haha..mesti selalu kene buli dgn abg2 kan :D

Far8 budak baik said...

hahaha..alalala
yg last tu..
meh sikit aku make up kan kau..
kah kahhh...
mesti ramai gile muka cam kau kn..
artis lahh tu..haha=p

Faraa Eiman's said...

aku tade paperw pown , wuuu

fiq. said...

mesti awak ade hati yang lembut, sebab tak boleh marah2, rasa bersalah kalau marah,,bagusnye,so suwitt

anismelon said...

leh nyanyi cm stacy tak..heeee...okek la toh abg garang..leh lindungi adik..