Tuesday, August 23, 2011

+ istikharah cinta +


assalamualaikum

Bersaksi cinta di atas cinta
Dalam alunan tasbihku ini
Menerka hati yang tersembunyi
Berteman di malam sunyi penuh doa
Sebut nama-Mu terukir merdu
Tertulis dalam sajadah cinta
Tetapkan pilihan sebagai teman
Kekal abadi hingga akhir zaman

Istikharah cinta memanggilku
Memohon petunjuk-Mu
Satu nama teman setia
Naluriku berkata
Di penantian luahan rasa
Teguh satu pilihan
Memenuh separuh nafasku
Dalam mahabbah rindu
Di istikharah cinta


p/s : mood nga berlari-lari~

14 comments:

muhamad hanif said...

pagi-pagi ni sempat lagi kau bercinta-cinta.


wahahahhahaa.

EpoLįƒ¦Kekunangpelangi said...

amboi.. ada apa2 ke tu.. ;p

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Nice.. ^_^

mr.syazwan said...

peeeeewwwitt

=_=

zulhilmi.tempoyak said...

ni syair ke pantun ke lagu..??

anismelon said...

nak nyanyi hari hari lah biar dapat pertunjuk..hehehe

Si Pujangga said...

:)

Asrul "iLham" Sany said...

nak berchenta-chenta pun dh takde masa skunk... T_T

syrupmasin said...

errr..berlari2 mcm tuh eh?? :D

qamarguyz said...

Salam ziarah..
singgah mencari cinta..
dr blogger kepada blogger..huhu..

Maka dengan ini sy nak minta jasa baik & sokongan rakan-rakan blogger sikit boleh? Lawati link di bawah & vote di bahagian poll & comment (cari responses ke-36) untuk laman qamarguyz.blogspot.com - Aksara Cinta Ilahi.. ‘Tinta hamba..menuju Yang Esa’..TQ =)

http://komuniti.2dayblogger.com/undian-tagline-blog-terbaik-2011/

..cik gugu.. said...

mood tu tgh b'lari lari ke tgh terbang2?

Prince Halilintar said...

ini mmg lagu feveret prince...prince suke dgr lagu ni tiap2 mlm..hehe

amna said...

bestnya..
nasyid kan?

bunbun said...

lagu sape eh? edcoustic eh? haha sori tak sempat nak tekan play. tgh blogmarathon ni hahaha