Sunday, August 7, 2011

sedap taw ~

assalamualaikum

alhamdulillah . hari ni hari ke tujuh kita umat islam berpuasa . macam mana puasa ? okei kah ? masih cukup ? tetap lah bertahan yer . heeeeeee . mana si gadis-gadis , macik-macik yang tak cukup puasanya tu , it's normal la  . kita nie perempuan , tiap bulan pergi berperang . berlakunya pertumpahan darah . okei, uhukuhuk . nak story mory sikit , mlm tadi aku dengan family aku pergi ke tesco yang berdekatan dengan rumah aku . tak la dekat sangat . tapi dalam 15minit perjalanan sampai lah . sebelah tesco ni banyak la juga kedai-kedai baju , barang elektrik n banyak ag kedai la . senang kata pekan la . hehehe . sesampai jer aku di sana , aku pon turun dari kereta la ( tak kan nak duduk jer dalam kereta pulak ) . aku turun jer dari kereta , aku dah dengar lagu raya berkumandang . "selamat hari raya~ hari untuk kita bersuka ria~~ lalala " aish . awal tul pasang lagu raya . betul tak ? malam tadi pon orang da mula ramai berpusu-pusu menuju ke tempat gedung pakaian . lagi-lagi dah ada jualan murah . adegan tarik-menarik mula berlaku , berebut baju la . heeeeeee . tipu jer . diorang suma baek-baek . pilih elok-elok . keluarga aku ? kitorang lagi awal beli baju . kalah semua orang . harharhar . bukan apa , kalau beli lambat takut takde saiz n tak de warna pilihan . ala , lagipon , baju melayu jer beli , baju kurung buat sendiri . mak aku pandai jahit . senang~ ngeh3 .







lepas jer aku pergi tesco . aku pergi singgah makan dekat restauran aroma ikan bakar dekat jeram , kuala selangor , selangor . pernah pergi ? ahaa . tempat nie agak famous . korang google la . mesti jumpa punya . harharhar . sedap taw makanan-makanannye . antara yang aku pesan malam tadi ,








okei , jeles takkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ? nganganganga


sedap taw !

aku cadangkan lah , sesiapa yang datang selangor , carik lah restauran aroma ikan bakar nie . tempatnye besar n luas . tempatnya dekat dengan laut . memang best sambil makan duduk kat jati menikmati pemandangan alam . best ! :)


credit to ; mr.google . aku tak sempat nak amek gambar la . hehehe 

12 comments:

apik pehe said...

makan mengalahkan orang yg perot besar..hehehe

NURUL AINI NORAZMAN said...

aww,.terliur....

NURUL AINI NORAZMAN said...

awakkk,.lagu blog ni best laaa...tajuk apa ea?? nak jugak boleh??^^"

Far8 budak baik said...

gile lahh seyes kau suka lahhh
letam tuu mmg sedap..
x baik tau wat post gini..
makin ghairah aku nk berbuka cepat ni..
hahahahaha...
tu ar lagu dah mula..
grrrrrr

sergeant keroro said...

lapar tengok, sedap2 pulak tu~

huhu T.T

LiLy @ MumMyQiStInA said...

pergghh..X menahan tgk ketam tu...
sabar2..X lama buka.. ;)

alif haris said...

perghhh seafood die mengancam siot !!

muhamad hanif said...

kau dah shopping raya ?


awal gilak ?!!



AHHAHAHAHAHAHAH

Addin said...

wahh dah shopping raya . nice :D

KuNanGKuNanG said...

nampak sedap je..slalu akak gi restoran seblh tu..

tiefazatie said...

wah..nie baru sedap gle nie!

tiefazatie said...

lalink..kalu klu rajin tlg komen nie eh

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/08/eyeliners-raya-giveaway.html

tq so much!