Friday, August 5, 2011

"Jom Cari Musuh"

Assalamualaikum

tajuk macam gempak . hehehe . aku join segmen keroro ag . suka pula aku join2 nie . ngeeeeeeee~






siap ! hehehehe . nak join gak ? klik pada gmbar di atas :D


cari musuh ? bukan la , sebenarnya nak cari jiran . siapa yang sudi ? uhuhu


simple kan ?

13 comments:

Iffah Afeefah said...

ni kan da join..so tggu je arahn dr sarjan

nti die bgikan jiran

lepas tu kite taruk feed kat blog..cm sy ade atas tu frame and lens...jiran sy la tu

kite akan letak feed link blog die dan kite otometik berjiran ngn die..

dgn syrt die pon letak feed..

erk mne ley jd jiran..sarjan belum bagi lagi kan..tggu eh=)

sergeant keroro said...

thanks join!

p/s : semoga dapat jiran yang best XD

notakaki : miss ran dah terangkan, thanks.

penat nak terjah semua ni. serius

Prince Halilintar said...

klu prince xjoin jgn anggap prince musuh taw....hehe

anismelon said...

bile tutup nak join gak..weee

Amy Syaquena said...

salam kenal dan selamat berbuka puasa, amy singgah sini dan follow , jemput ke belog amy.ada contest sedang berlangsung ,menangi fridge magnet , hamper dan cederahati dari Sinar Raudah..

muhamad hanif said...

tak sudi..tak sudi..tak sudi..tak sudi..tak sudi..



HAHAHAHAHAHAHHA

tiefazatie said...

rajin btol..hihi

Memey Baharom said...

betol2. segmen ape nie ? x paham

teha said...

hah ! ingt nk cari musuh betol2 td.. hahaha

apik pehe said...

hahaha..jom perang nga apik..kiter lawan pes

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Menarik jer segmen ni.. ;)

adan said...

tajuk segmen agak mencuakkan.. ehehe

btw salam kenal.. salam ramadan..

Aisyah Aina said...

jom bermusuh :D