Monday, August 8, 2011

saya bermusuh dengan cik deeya yang comel :)

assalamualaikum


terima kasih diucapkan kepada keroro sebab pilihkan musuh yang paling comel n best kat aku . aku suka !

mai sini pakat ramai-ramai serang musuh ketat aku . yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah !

siapakah musuh aku ini ? jeng jeng jeng ~


serang taw ! jangan tak serang budak comel nie ! :D  ( klik pada gambar )

notakaki ; kalau korang nk taw apa sebenarnye yg berlaku . sila klik sini 

10 comments:

deeyamorten said...

sediakan senjata... tembak!! beng3!! haha

sergeant keroro said...

hehe, selamat bermusuh XD

p/s : jangan lupa letak feed tu nanti :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

jgn gaduh2 tau.. :D

Hans said...

hahahha
selamat menyerang

missh chiorika said...

serangg ;)

sergeant keroro said...

tengok tutorial berjiran. lau berjiran kena ada benda RSS feed tu, umpama promosi la.

cari kat blog keroro, ada tutorial berjiran tu. dekat setiap group pon dah letak link.

lagi senang kalau belek archive, cari tutorial blogging

=)

Prince Halilintar said...

nk backup call prince ye =) hahaa

ABU said...

ni lagi bnyak musuh skrng..hahaha

tiefazatie said...

ada2 je la..hihi

deeya said...

org nama deeya mmg comel eh ? hehehe ~