Friday, July 22, 2011

" ninie azriena 1st giveaway: kau muzik dihatiku "






 : Tak bisa memilihmu :

Telah jauh terpisah, diriku dan dirimu,
Dalam ruang dan waktu,
Sendiriku jalani sepiku, tanpa dirimu,
Resahku tanpa hadirmu,
Sungguh berat hatiku untuk merasakannya
Salahku mencintai dirinya saat jauhku terpisah
Darimu, Dan hadirnya menyentuh hatiku,
Ku cintainya,
Hatiku pun inginkannya,
Hingga runtuh setiaku kepada dirimu

Kusakiti hatimu yang tulus mencintaiku

Maaf ku tak bisa memilih dirimu
Karena kuterhanyut mencintai dia
Inilah salahku yang memberi ruang
Didalam hatiku tuk mencintainya...


lagu ni antara lagu yang aku suka layan . lagu nie ada maksud tersirat sendiri dalam hidup aku . liriknya aku pernah bagi kat ex-bf aku dulu . setiap bait-bait lagu tu memang untuk dia . dulu , even aku kaple gn dia , rase aku kat dia cuma sebagai kawan , ye la , time tu pon aku still sek men . banyak gak kenangan yang tercipta . paling aku ingat , tiap-tiap sebelum masuk kelas mesti dia jumpa aku dulu bagi lollipop . aku dulu mana la tahu nak sies2 dalam bab cintan cintun nie . and aku tahu , dia betul2 sies gn aku . then , aku minta putus dengan dia , tapi secara baek lah .dia tak sanggup . nak buat cam ne dah aku suka orang lain .heee . sekarang kitorang still berkawan and masing-masing dah ada buah hati lain . huhu .

p/s : sebenarnye aku ada join contest , kalau korang nak tahu , korang klik la banner tuh . hadiah pon agak menarik . wee~

p/s 2 : amar , jangan jeles taw ! ini semua kisah lama jer . huhu

*aku tag kat diana and eazy 


5 comments:

Addin said...

lagu ni memang best kan :)

lirik dia pun ada kena mengena dengan sy juga dulu

hahha p/s : jiwang ~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Best lagu ni..

Good luck ye.. ;)

ninie_azriena said...

tanks join ga ninie..gud luck :)

[sutera kasih] said...

sayunya lirik lagu huhu

Cik Ceria said...

lagu best ^_^

http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/07/ninie-azriena-1st-giveaway-kau-muzik.html