Thursday, July 21, 2011

penting untuk kamu juga

my shayunk ohh shayunk . ahak . geli jer . my shayunk tu lapy aku lah . lapy kesayangan aku . aku nak bagi tahu kat korang . ini ada pengumuman . laptop kesayangan aku dah sembuh ! aku tak hanta klinik pon . aku repair sendiri . hebad kan ? ahaa . sebenarnya , aku nak berterima kasih banyak banyak banyak kat wan hazel . sebab dia dah tolong aku . lapy aku on off sendiri , aku layan blog dengan fb kat pc jer . then dia tegor kat status fb aku , dia suh aku download malwarebyte . malwarebyte nie cam antivirus . sangat berguna untuk orang yang kuat on9 macam aku . bagus gak taw ! mula-mula lapy aku kena virus , lapy nie tak ley nk di scan . then , after aku download , alhamdulillah dia terscan trus . didapati terdapat 41object yang dijangkiti virus virus cinta ni .



so , before pape jadi dengan lebih dahsyat nye , aku cadangkan korang download lah juga ye . korang klik kat gambar atas nie ..


17 comments:

Hans said...

mak aihhh
41?
dasyat

Cik Ezy said...

kene donlot gak ni..
saye kan online 24jam..
kehkehkeh

bib said...

info yg mmg penting. thanks. ^^

izzad b* said...

really!kene download nie!!thanks!

singgah n rock the vote!!
http://izzadbaharuddin.blogspot.com/2011/07/rock-vote.html

alif haris said...

malwarebyte berkesan kan :)
alhmdllah .. okay la tu .. hehe

eh sy tag awk dlm latest entri sy taw :D

bunbun said...

wahhh bagusnye leh repair sendiri. huhu jeloslah. haha

dayangkueffazulaikha said...

thanks cikpelangi =))

Prince Halilintar said...

wah, hebatnya..bagus2..lps ni online saje la kan..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..hebaknya..
sis mmg dr dulu dh download malwarebyte..mmg baguskan.. :-)

Asrul "iLham" Sany said...

penulis datang melawat, follow dan komen blog kamu

;-)p

aanie said...

huhu..kena donlot gak ni..

salam kenal..dah follow sini...

iPai said...

uhuh .. yup2 .. ni lah solution bagi virus facebook tuh ..

Wanie said...

dulu wanie ade pakai ni..
tapi lepas dah format tak install balik pn..

Tukang Karut said...

ni tempat menternak malware ke ni?

amna said...

alhamdulillah. pasni jaga leklok :)

[sutera kasih] said...

ehh bgsla..thanks yeaa kongsi..sbb before ni pun my lappy on off sendiri, tp dh formet la huhu

baca dan senyum said...

seriusly mallwarebytes ni bagus sebab kalau selalu online, mallware yang banyak masuk. virus kurang