Friday, July 22, 2011

: jom layan lagu :

oleh sebab ramai yang tegor lagu kat blog aku nie . ( ramai lah sangat . HAHA ) . antaranya :






 meh aku kongsi sikit lagunye kat korang. hee.

tajuk : takut
artis : amalia alias

mungkin ku tak bisa menyatakan
apa yang terintas di benakku
bukan kerana ku tak mencinta
cuma kerana ku tak mampu menatap matamu

tapi bukankah semua rasaku
sedia kau tahu tanpa ku perlu
menggapai pena dan menulis
apa yang ada di hatiku

kerna dalam hatiku,
selalu ada kamu

Tuhan tolonglah ku
kerna aku takut kehilangan dia
kerna aku takut dia kan pergi
meninggalkan ku sendiri di sini

Tuhan tunjukkanlah
apa yang terukir dalam hatinya
jalan mana yang harus ku datangi
agar terlerai kusut ini

tapi bukankah semua rasaku
sedia kau tahu tanpa ku perlu
menggapai pena dan menulis
apa yang ada di hatiku

kerna dalam hatiku,
selalu ada kamu.




layannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn~ 

16 comments:

Aisyah Aina said...

lagu ni memang best....sedih...menangis2 :D

tiefazatie said...

er..ifa mute..so xdgr..hihi

Tukang Karut said...

kenapa aku tak pernah dengar pun lagu ni?

[sutera kasih] said...

alaaa..xprasan plak ada lagu..sbb speaker lappy xbrapa nk elok, sbb tu off slalu huhu

dayangkueffazulaikha said...

Akhirnya terjawab jugak tajuk lagu blig nih ^___^ thanx

Wanie said...

suara die comel..:)

A retarded kitty said...

artis baru eh yang nyayi ni?

Dearie Pearls said...

thank you ada komen saya terpapar. hehehe..

..dan memang lagu ni menusuk kalbu. layan jiwang bila singgah kat sini.

*thank you share lirik

amir aizat said...

woah layan

alif haris said...

huhuu .. sayunye lagu .. huhuhu

Azham Vosovic said...

jangan buka lagu kuat2, jiran2 sebelah rumah nak tido hahahah

muhamad hanif said...

taknak layan..



AHAHAHAHAHAHAHAHAH

Anif Abdullah| AA said...

layannn ..sob3..

Hans said...

lagu nih sayu
xkena dengan jiwa ku
so xdapat layan
hehehe

ABU said...

layannnn....zzzzz...:P

ciks azie said...

sumpah!!jatuh cinta nga lagu ni:)