Sunday, July 24, 2011

contest : aku dan kaca mata

aku sekarang tengah rajin giler nak join contest2 nie . mana la tahu menang besar . okei , kali nie aku nak join contest yang di tag oleh mr.eazy . terima kasih yo . hadiah utama rm50 . superb wow wow! menarik gak kan . contest dari cik lya . klik pada banner yer :D



dan ini gambar yang aku pertaruhkan , jeng jeng jeng :

pic nie time aku otw nak g amek kereta baru abg long aku . abg long aku beli kereta baru pertama dia since 8bulan kerja sebagai cikgu di seratok , sarawak . dia beli kereta honda jerung . huuu~ kereta besar tu kalau guna kat sarawak sabah, cukai jalan murah . kalau kat semenanjung , mahal . oh yer , berbalek pada gambar , baju yg aku pakai tu baju baru . heheheehehehehehhehe
ok la . tu jer .


*aku tag kat :

bunga 
azizah
yousoff


p/s : aku tak kadang-kadang tak sempat nak bw sebab busy uruskan hal2 lain .harap korang tak marah yer . tp , aku cuba sedaya upanya bw juga~

2 comments:

~milo~ said...

gudluck!! menang dpt 50hingget blanja milo keyh..haha :P

lilypelangi said...

hehehe. thanx .

insyaAllah :D