Thursday, June 2, 2011

+ p a n a s +

dia comel bukan?

name : zainul amar zholkhornain
age : 19 tahun
hoby : snap and edit gambar
status : taken by ME !
current status : struggle in his final exam .

i miss him so much ! entri kali ni aku jiwang jap . tak pe kan ? huhu . aku da lama ta jumpa dia . ( lama la sgt ) lama gak la . dekat sebulan tak jumpa dia . hehe . actually , ni 1st tyme aku kaple dengan dugaan yang agak berat . bukan niatku untuk mengadu . mengeluh . tapi skali skala luahkan perasaan macam orang lain buat . tak pe kan ? namun , adakah yang sudi dengar ? sob2 . okei la , alhamdulillah aku da bersama si dia setahun lebih . masih dalam masa yang singkat kan ? dia baek . sayangkan aku sepenuh hati nya . terima kasih awk . walaupun ada la masalah-masalah yang timbul tapi awk tetap buat saya percayakan awk . thanx again! .

he said that i'm his first love . ok . mungkin dia pernah lakukan satu kesalahan kerana memberi sayang dia dekat orang lain selain aku . tak pe la , aku maap kan . sebab setiap orang ada melakukan kesalahan . betul tak ? no one is PERFECT . and aku tak salah kan siapa-siapa . kes ni pun dah settle .gurl . insyaAllah ade rezeki , aku teringin gak nak jumpa kau . aku pun minta maap taw kalau da buat kau terluka . dan aku ikhlas dalam persahabatan kita .


er,  ada masalah lain . tapi kali ni gurl tuh memang melampau tahu tak . kutuk aku bagai nak rak . hey , aku tak kenal kau la minah ! nape kau carik pasal dengan aku ? ayat-ayat panas kau mencabar tahap keimanan aku tahu tak . huh !



: : kapel ngan enol ke...yukkkzzzz 

enol a.k.a amar

: : aku ley hack fb ko la
: : suka cari pasal ngan "perempuan cun gila"
: : xpayah nak then2 cgt la SUNDAL
: : memang minah kampung



: : aku akan kacau kau smpai mati !

*nota kaki : klik pada gmbar tuk tumbesaran . okei 


apakah semua ini ? siesly , aku tak kenal minah ni .  aku ade tanye si amar . amar cakap . budak tu kawan form 2 or 3 dia la . ouh~~~ jadi ? apa kena mengena dengan aku ? kenapa nak serang aku ? JELESKAH?
hey , amar sudah jadi milik aku dulu , kini , insyaAllah sampai bila2 . 
er, malas aku melayan budak separuh matang tuh . makin di layan makin menjadi . bila ku tak reply , makin dia hanta macam2 ayat , aku balas skit2 jer . hm , btul ke dia ley hack fb aku ? boleh ke orang nak hack fb orang lain sesuka hati ? cm tak caye la .   so , STOP ganggu aku ley tak ?


he's mine forever ! okei ?!



46 comments:

faidah misnan said...

semoga tabah yew . :)

lilypelangi said...

faidah : thanx . huhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sabar ye..semoga tabah dlm mengharungi liku2 percintaan..semoga kekal bahagia selamanye..

lilypelangi said...

thanx lily . insyaAllah sy akan kuat and tabah

muhamad hanif said...

ehem-ehem..

weeewiitt !!

NUR AIN AZMAN said...

sabar bebanyak yerrr
DONE follow u.
good night
^_________________^

M Fizan said...

haha..org gilak..buat tak tau ja..just believe in God..

cik bAtu said...

haha...xyah lyan org cm tu...biar dye skit ati sensorang...sal hack fb tuu...yup,bley...rmai je org reti buat...just beware...

lilypelangi said...

muhamad hanif :

ehem-ehem

^______^

lilypelangi said...

ain azman :

okei , sy akn cuba bersabar lagi .
nty sy follow awk balek .
insyaAllah :)

lilypelangi said...

M fizan : haha . sesuka hati je aggap dia gila . hak .

i'm believe in God ;)

lilypelangi said...

cik batu : sy tak lyan pon orang tu . amar ckp pon bia dia sakit sorang2 . huhu

nasri said...

haha..masalah btol..psycho la org tu.. nk jeles2 bagai.. wat dek jer ngan org cmtu..xyah blas msg die..nnt die bosan la xde feedback..huhu~

zureen said...

sabar :)

zati embong said...

block je dia dik.biarkn je.jgn layan org cmtu.

lilypelangi said...

tu la , cdgnye nak blog . tp tkut makin menjadi . rasenye dia ade fb lain . err

adan said...

ade jugak orang macam tu.. banyak lagi laki la..

lilypelangi said...

taw ta pe . byk lagi laki lain . ishk

Nur Syafiqah Mazli said...

ceit!! mcm seod je pompuan uh. ske at je nk ckp sundal. ish! ish! ish! aku pown terasa kePANASan nye.

lilypelangi said...

huhu . sabar bah . sabar . ko patutnye tenangkan aku de . hahaa

Cik Mira said...

ade masalah mental kot budak tu. gila bayang hahaha

lilypelangi said...

haha cik mira . agaknya begitu lah kot .

☂ LIYA LIYOO ◕‿◕ said...

haaaaa...psycho gile die tu,,,eiii..jgn di layan orang x btol...

lilypelangi said...

psycho memag psycho . tp mulut ta ley jage . hoho.
tak layan pon . dia yng sebuk hanta . adehh

cik azeya said...

sabar je lah dik. dugaan bercinta. ^^

Cikgu Fikri said...

wah..
betul2 panas ni..
errr...
knp dgn pompuan tu?
dia jeles kotttt..
dah bagitau si dia blom?

lilypelangi said...

cik azeya : memang penuh dugaan bercinta ni . huhu

lilypelangi said...

cikgu fikri : jeles la napak nye . huhu . da gtaw da pon :)

Rowena Chasez said...

ohhh woww~
bestnyer ade lelaki confess ckp u're his first love..
i wish i have :)

alif haris said...

huhu dugaan idup .. bese lah .. sabo jew la

lilypelangi said...

rowena : syukur gak sy dpt jd yg pertama (:

lilypelangi said...

alif : inilah cobaan~ huhu

Mrs.PaPaDom said...

bf encem sgt,ramai yg kacau. ;p gurau je.. abaikan je minah2 senget cmtu.

Mohd Nor Quiyyum said...

untunglahh ade org nk rindu.. gua mcm mane? keh4

lilypelangi said...

mrs.papadom :
minah senget tu sorang je la . huhu .

bf hensem ? tp akim lagi ensem . wee~

lilypelangi said...

quiyyum : nty wa rindu sma lu gak eyh . hehehee

Abang Long said...

Salam...dugaan org bercinta..ish3

http://abanglongonline.blogspot.com/2011/06/definisi-cinta.html

Mrs.PaPaDom said...

haha.mana tau nti minah senget tu bawak follower? tak ke haru? OMG!! gile akim gak ke?? same2!! gve me ten! haha

Kakkoii said...

pompuan tu ex bf ko kot hehe

lilypelangi said...

abg long :
wasalam : orng bercinta mmg byk dugaan . huhu

lilypelangi said...

mrs.papadom : sy memang giler kan akim smpai giler . hek3

yeah! ten ten ten :D

lilypelangi said...

kakkoi : hahaa . ta mungkin ex dia lol :D

apik pehe said...

heheh..dah2..jangan balas pape lagi..lagi dibalas..lagi tu la dia banyak perangai..hehehe

lilypelangi said...

apik pehe : memang malas pon blas pape . mls nak lyan . huk

miss.Addin said...

hee biar kan je :) jangan layan tau .

sabar k !:)

munga roses said...

sabar jelah erk :)