Saturday, May 28, 2011

contest friends forever !

dah lama tak join contest . hm , thanx to cik Lulu coz tag aku contest ni eyh ? ngee . terluang gak la masa lapang aku  join2 contest sebegini . huhu .

okei , lets check this out !




korang ley lah usha2 entri ni kat banner kt atas or klik sini



nie gambar terindah aku . kami kwan since form 1 . kami 5 sahabat memang kepala giler2 . huhu . walaupun masing-masing buat haluan sendiri , tp kami still contact kt phone and FB larh . hee .

aku nak tag contest ni kat :

miss rynn
mr farid
mr nazif
mr nasri

hahaha . orang suh tag 3 aku p tag kt 4 orang . heee . pdan muka korang la yer :D


oh ye , baju yg aku like pula ini dia :




8 comments:

M Fizan said...

wahhh..rajin banget msuk contest :D

Farid Casablancas said...

thanks tag tp faridxreti nak join, pastu pic nagn member time raya ada la :D

lilypelangi said...

m fizan : hehe . mesti la rjin . jgn lupa join taw ! hee

lilypelangi said...

farid : ala , follow je macam sy buat :D

nasri said...

nnt free sy join..erm.. nk plih bju cmtu gak.. tp nk pkai sndri..leh x? hahaha..

lilypelangi said...

nasri : melampau gak awk nak pkai sndri . hak3

M Fizan said...

tenkiu2 lily :D

Epy Ain said...

comel !