Friday, May 27, 2011

final decision

finally , date untuk kemas kini upu sudah pon berakhir . seminggu gak aku hampir pecah kepala nak mohon kos apa . slagi dalam tarikhnya slagi tu aku runsing . aish . my parents said
 "adik , tak yah pusing-pusing sangat . kalau adik rasa minat adik amek jer " 
. yessssss mummy ! hm, kalau lah boleh pikir sesenang itu memang untung la . masalahnya , aku pon tak tahu adakah minat aku nie sama dengan kemampuan aku . er , lagi pon buat pemilihan ni kena lah yang btul-btul . rite ?this is all about future . it's not easy  as ABC 123 . and this is my final decision . jeng jeng jeng !!!


ni pilihan upu fasa dua



ni pula permohonan usm 



*nota kaki : klik untuk tumbesaran !


ok , itulah pilihan yang aku mohon . tah ley dapat tah tak . bukan senang nak dapat apa yang kita mohon . tul tak? hopefully , dapat la yang terbaik . aku teringin gak nak jadi cikgu , tapi along aku cakap , 
"tak pe la , asha cuba dlu dalam bidang lain , along kan da jadi cikgu , adik jadi la IR ke ".
 ahaa . itu dia , along suh aku jadi eng . hm , tengok la kalau *rajin* . hehe .
hari tu aku ada dapat info dari KMM ,


: "ENGINEERING" has been chosen as the TOUGHEST course among all d courses including BCOM, Bca, IAS, IPS n MBBS; by d Guinnes Book of World Recrds, on 18Aug2010. It hs 58 univrsty xams + 130 seris xams + 174 asignmnts wthn 4 years (max 750 wrkng dys).



erk? mampukah aku? =,="


12 comments:

amirul.fareast512 said...

huhu , doakan machu jd AR pulak okenk ? huhu

~LoVE PiNk~ said...

selamat berjaya...:)

Suhaila said...

xpe apa2 pun...janji minat dan wat yg terbaeekkk!

M Fizan said...

come on.. u can do it!

lilypelangi said...

akmeyrul: huhu . ok . doa sme2 berjaya :)

lilypelangi said...

love pink : thanx a lot (:

lilypelangi said...

suhaila : hrap2 begitu la

lilypelangi said...

m fizan : yola ! sy akn buat yg terbaek ! huhu

alif haris said...

btw gudluck for ur life .. :D

rj Etika said...

luck luck luck untuk adik! ;)

lilypelangi said...

alif haris : thanx okei

lilypelangi said...

rj etika : haha , byk sgt luck tuh . hee . thanx jugak ;)