Monday, July 23, 2012

berphotography bersama miaww (:

assalamualaikum

bagi mengisi masa lapang yang ada semasa cuti ni , aku dengan rela hati meluangkan masa bersama si miaww tersayang.. nama ia Betty ( my mom bagi nama ) , tp aku lebih selesa panggil ia MOK ( you deserve it ! ) hewhwehew :p











pandaikan ia berposing? macam tau-tau jaa aku memang nak amek gambar dia. konon photogenic lah tu.. puii~ ahaa ^^,

8 comments:

Neiaa said...

betty,..cumel, sy nye kitty nme jason, ley lah kawinkan meka,..haha..

p/s: nak jemput awk join contest saya

http://neiaa90.blogspot.com/2012/07/contest-my-beloved-follower.html

Suhami Ahmad said...

hik hik...somel....kusim mmg pandai berposing.....meh joint contest atok

http://anaknegori.blogspot.com/2012/07/contest-sapo-nak-kad-rayo.html

syiela said...

pandai dia posing hahahha

Asrul "iLham" Sany said...

sama spesies ngan kucing saya Brad + Tom :D

Scya Lollita said...

saparen dah pi merantau rumah org sobsobs T__T tp keturunan banyak lagi :D

idizz89 said...

kucing nie cam kucing sy... sy nmakan bobo.. bkn boboiboy thu.. huhu. tpi dh mti.. hukhuk :(

gamepoint amd said...

muka dia macam tgh takut je

lieya nasir said...

amboii betty @ mok....posing sakan ea...pandai amik hati tuannye...hehee