Sunday, August 14, 2011

aku dan baju kurung

assalamualaikum

kali ni aku nak support contest jiran aku . simple jer ! jop la join skali :) ( klik pada gambar lau nak join )


okei , dan gambar yang aku nak pertaruhkan ialah . . .


dan , sebab aku rasa gambar nie cantik .... hah ! ikan-ikan tu yang ceriakan gambar ni . hehehe . tak lah , sebenarnya aku suka baju tu sebab kaler dia. tu jer :)

tag ? ( ni yang lemah nie. hehe )


done ;)


15 comments:

syrupmasin said...

good luck gmbar tgk ikan :D

Dearie Pearls said...

all the best..

wah, lagi manis kalau pandang camera.. heee

Bitter said...

awwww..shining shining gitu... :) good luck awak :)

deeyamorten said...

wah teharu! hahaha.. thanks ye join :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck ye..

c i k a n a said...

thanx tag cik ana..insya allah nnt cik ana join =D

sergeant keroro said...

gudluck!! semoga menang, sebab baju lawa. hehe XD

ABU said...

good luck..apasal tak pancig je ikan tu grrr..

bunbun said...

sedapnye ikan tu buat lauk. haha <-- ade kaitan tak komen ni?



gud luck dear :D

syafiqakarim said...

phewit..cun mek.
konpem nihh

Elie Lily said...

ikan tu mungkin bawak tuah! ;)

muhamad hanif said...

kau tengok ikan tu berasmara eh ?

alif haris said...

gdluck contest baju kurung hehe ^^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Lupa nk ckp..Thx sudi TAg..Insyaallah jika berkesempatan nnt sis join ye.. ;)

Far8 budak baik said...

gudluck k...
cun lahh model dalam pic tu..
waaaaaaa..cun lahh ikan ikan tu..
hahahahaha =p