Tuesday, July 12, 2011

terkena penangan dangdut !

erk . penangan . aku terasa cam lain macam jer ayat tu nak buat tajuk . tapi tak kisah lar . hehe . actually aku nak bagitahu  . since dari hari kenduri tu , aku ada minat satu lagu dangdut nie . siang malam aku asik pasang lagu tu . nak kata best sangat tu tak la . tapi memang syok juga nak layan taw . sampai umi abah aku pon ikut layan lagu nie . ehek . jop la korang dengar skali lagu nie :p



sunyi sepi malam, tanpa sinar bulan
sesepi diriku sendiri dalam penantian
Tak tahan rasanya gelora di jiwa ingin segera bertemu
Duhai kekasihku, duhai pujaanku
aku rindu kepadamu

sekian lamanya, kumemendam rasa
tak tertahan lagi, rasa gundah di dalam dada
teringat dirimu terbayang kau slalu setiap malam malam ku
datanglah sayangku hadirlah kekasihku
Wulan ini merindumu

Betapa indahnya, dunia terasa bila kau ada disisiku
Alangkah cantiknya seakan kurasa bagaikan ku di alam surga
bawalah diriku O sayang
kuingin selalu bersamamu
tak sanggup lagi diri ini
berpisah denganmu kasih

cintaku sayangku kasihku
kuserahkan hanya kepadamu
semoga Tuhan merestui
bahagia selamanya

berdua kita selamanya
bahagia selamanya




dis song i dedicate kat si dia lar :D




*nota kaki : lau korang rase lagu kat blog aku nie nyemak jer , korang pause la ek



7 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

selalu gak dgr lagu ni.. ^_^

ena meina said...

hehe..once dh dgr lgu dngdut nh,msti nk dgr lg kan3?
tp xnk lh dgr lme2,kang kne pnangn dangdut mcm awk..hehe:))

lilypelangi said...

mummyqis : yeke ? salu gk eyh . huhu

lilypelangi said...

ena : hehe . skali skale kena penangan dangdut pe slhnye :D

alif haris said...

hahaha .. lyn dangdut eh ..
penah dgr lagu sepatu dari kulit rusa ?? haha ..

lilypelangi said...

huh ?! ada ke lagu tu ?

dzafira said...

Wahhh,, layan dangdut. Cayalah !