Friday, July 29, 2011

surat ohh surat

semalam . dalam tengah hari . aku dapat dua surat . dua hari sebelumnya , dapat satu surat . ( apa la aku nie , dapat surat pon kecoh ) okei , apa yang aku nak share sebenarnye , tiga surat nie . . .hehe

surat pertama ;


jeng jeng jeng ~

surat nie dari kunangkunang . hari tu aku ada join GA dia dari pangkor . alhamdulillah aku dapat ;)


kedua ;



ni surat dari yousof . dia bagi aku sticker . ouch ! cantik dol sticker nie . jangan jeles yaw :D


ketiga ;
aku dapat surat tawaran usm nie . walaupon agak lewat , tapi tak kisah la . asalkan dapat . semalam juga , aku pergi fotostat ape yang perlu . beli setem hasil . then , nak tangkap gambar , kedainya pulak tutup . mak aku yang excited nak siapkan semua . katanya nanti da puasa penat nak pergi sana sini . huhu.



p/s ; maap , aku hanya sempat nak update blog . aku tak sempat nak blogwalking lagi . maap taw !

p/s 2 ; baru je baek dari demam nie T.T


13 comments:

Cik Ezy said...

bestnye dpt adiah..
=)

Wanie said...

congrates..3 surat yg menggembirakan..:)

chiqubie said...

tahniah ya

chiqubie said...

tahniah ya

chiqubie said...

tahniah ya

ABU said...

wah keriangan berganda tahniah...selmt majujaya..

Hans said...

hehehehe
sama la
minggu ni macam2 benda aku dapat
sayang abang posmen
ekekekkeke

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html

deeya said...

tahniah dear !! hadiah bulan pose tu . huhu ~ eh demam ? nak ubat tak ? =)

cik azeya said...

congrets yunk! :)

zati embong said...

jat dpt gak surat.surat bil air,bil api bila streamyx.hihi

bunbun said...

umangai banyak gila surat. haha


oh dapat USM ek. gudluck la kat sana nnti hihihi

NuR 'aQiLaH said...

gudlaq! ;)

nur farahin binti sulaiman said...

bez nyer intan dpt hadiah..
anyway, tahniah dpt usm..