Sunday, June 26, 2011

maap ye awak !

awkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk !

maapkan saya . saya tercurang dengan awak . saya da jatuh hati dengan 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
kim soo hyun


huhu . comel tak ?? heeeeeeeeeeeeee . dia nie pelakon cerita dream high . best gak cerita tu ! cerita nie lebih kepada musical . ada tiga hero and tiga heroin . korang try la usha cerita nie .best ! :D


17 comments:

apik pehe said...

aihhh..apik pon da jatoh cinta dengan kumpulan snsd..hahaha

[sutera kasih] said...

ketinggalan sunggoh sy sbb dh byk xkenal artis korea ni..dulu minat giler tgk drama korea..

M Fizan said...

haha..nie sorang lagi .....:)

lilypelangi said...

apik pehe : hahaa . minat snsd ke?? rmai tu . pling minat spe?? hee

lilypelangi said...

sutera kasih : sy tak la giler sgt gn mende2 nie . sy sekadar layan bese2 jer . tp mne yg btul2 curik hati sy baru sy tgk byk kli . hahaa

lilypelangi said...

Mfizan : npe gn sorang lagi ?? heeee

ain revival said...

ishhh..x setia betul laa..hehe

ain x amik tau sgt sal artis korea tapi tgok drama dia mmg addicted..sggup x tido malam nk abeskan cerita :)

Aisyah Aina said...

tak kenal langsung artis korea ni...tak minat :)

apik pehe said...

tak ingat nama dia..tapi dia paling tinggi..rambut lebih telinga jer rasenyer..pastu antara diorang smua kalo tak pakai mekup..dia jer yg cantik..hehehehe

lilypelangi said...

ain revival : skali skale curang pe salahnye :p

kdg2 memang sanggup tak tdoe sbb nak abeskan cpat . sbb tu malas nak tgk selalu . heee

lilypelangi said...

aisyah aina : dlu sy pon tak minat . skg nie baru berjinak . heeee

lilypelangi said...

apik pehe : nty pelangi carik mne stu orang nya . nty pelangi bgtaw yer . hehehhehehe

apik pehe said...

hehehe..wokeh...comel dia tu..gerammmm

lilypelangi said...

hak2 . dia memang always rmbut pendek eyh ? heee

si gadis ayu said...

minat eyh??
comel3 =))

lilypelangi said...

hehehe . maceh ;)

amirul.fareast512 said...

w0ahaha , awokk rainbow , say enak amek junb0w k ? hahah , well i guess i tawk sape snsd yg mem awokk tu ckp , rasenye tak silap soo young .. uhhu , well , sunny tu kan sy :) kwang3! pasan !