Thursday, May 12, 2011

sebab tidur lewat :p

ngantuk sih ! aish , =,="
ini semua gara-gara layan cerita korea dengan jepun . aku sanggup korbankan masa tidur aku untuk habiskan cerita bersiri . banyak jugak cerita yang aku dah abeskan sejak mula cuti dua minggu lepas . antaranya , my girlfriend is gumiho , do re mi fa so la ti do , oh my lady , my handsome butler , hana kimi , my boss my hero , dan paling latest cerita boys over flower . cerita bersiri paling lama yang aku dah tengok cerita boys over flower . tahap ceritanya boleh tahan best jugak la . patut la ramai kawan-kawan semua nya suka tengok ceritanya . agak sweet seyh . cerita ni sama jer macam cerita meteor garden . tapi kalau meteor garden aku suka hero kedua , tapi dalamcerita boys over flower aku suka la dengan hero pertamanya , Gu Jun Pyo . wee . lagu-lagu dalam cerita ni pom best gak , siok jer layan . heroin dalam cerita nie pulak memang tabah . aku harap aku pon ley jadi tabah dalam bercinta macam heroin, Geum Jan Di tu . dan part paling sedeyh bila Jan Di pertahankan Jun Pyo sampai dia kena pukul . waaaaaaaaaa!! jop nanges ramai2.sediakan tisu satu bundle k . sedeyh taw bila orang yang kita sayang sanggup korbankan nyawa untuk kita dan kita pulak ta mampu buat pape . hm, sedeyh kan? tapi memang enjoy la cerita nya . maap la , aku baru je berpeluang menonton cerita nya dari mula sampai habes . huhu . maybe da agak lapok cerita ni , tapi tape la , sekurang-kurangnya dapat gak tengok . hehe .



ahaa. ni la punca nya ak tidor lewat malam tadi . sampai pukul empat pagi aku baru tidur . sebab aku ta sabar2 nak habeskan cerita nya , penat sangat tunggu . lama nak habes . hehehe . pagi nya pulak aku nk pergi KLIA amek cozen aku dari labuan . memang macam orang ta betulla aku pagi tu coz ta ckup tidor and semua yang aku pakai serba serbi ta betul . hehe . paling best dapat mata panda + mata katak . hoho . ta pasal2 celak aku pon rosak :p


6 comments:

fadh leyanie said...

cter korea ni mmg best,,
pernah kna marah ngn mak asyik mghadap laptop tgk movie korea(personal taste)

junnie said...

mmg ini ler penangan citer korea@jepun@cerita2 bersiri, kalau dah start layan, nak habiskan semua cd sampai hjg...tidur bley ganti...hahaha

lilypelangi said...

fadh : aah kan . skali da tgk susah nk lepas .ngee

lilypelangi said...

junnie : tidoe ley gnti bila2 . haha

Scya Lollita said...

cik scya tidur lambat sbb sronok bkaseh syg dgn para skandal sekalian . err, x tdur kot -.-

**mnguap

lilypelangi said...

haha . same2 la kita curang jap .ngee