Wednesday, August 15, 2012

Selamat Hari Lebaran (:

Assalamualaikum

Entri kali ini banyak aku nak citer kat korang ( banyaklahsangat.haha ) . Firstly, satu rahsia yang selama ini aku sembunyikan dari korang . cewahh. hahaa . bukan lah rahsia apa pon . haha. sje buad gempak. hurm , aku bukan lah antara blogger yang pames meletop-letop cam bloggerizzz lain . Aku pon jarang update and blogwalking . Mungkin ada lah beberapa blogger lain yg mengenaliku ( maybe ada lah . HAHA ) . Tapi tape lah , asalkan aku tak terkubur sekali dengan blog aku ni . hewhewhew . Aku ad gak follow beberapa bloggerizzz dekat twitter . tapi aku yakin yg mereka bukan kenal pon sape aku . sebab , dekat blog ni orang kenal aku sebagai lilypelangi , tapi nama aku dekat facebook or twitter adalah Diamondparticle . berbeza ya disitu . tapi tape lah. lepas raya nanti insyaAllah , aku rename lah.. maybe maybe maybe lha. hahaa!!



#tak kira lah sape nama aku pon . yg penting , aku tetap aku dan aku adalah aku ! apakah? bhahaha 


Secondly , tahun ni aku dapat kad raya dan aku rase bertuah sangat sangat sangat sebab beliau bagi duet raya sekali. walaupon seposen , tapi aku tetap bersyukur. Siapa dia ? jom terjah beliau dlu kat sini . Nama beliau ABU , saya ulangi lagi , nama beliau ABU ye. ABU ! hee~ Beliau suruh aku beli jajan dengan duet tuh , tape lah Abu , aku simpan buad kenangan . (:


*jangan jeles sape yg tak dapat kad raya :pp

Lastly, dikesempatan ini aku tuan blog pelangichenta.blogspot ini ingin mengucapkan selamat hari raya buad semua muslimin dan muslimat tak kira dimana pon berada . hoho . aku juga ingin menyusun sepuluh jari memohon maaf andai sepanjang penulisan aku pernah mengguris mana-mana belah pihak , bagi yang mengenali diri ini pula , minta ampun dan maaf zahir dan batin dari hujung rambut ke hujung kaki ye . luka lama jangan disimpan dalam hati taw taw taw . kosong-kosong~ aku saje wish awal coz takut tak sempat , aku nak balek kampung dah sat lagi ni. hoho. kt kampung takde tenet. susah lah nak on9. huhuhuhuhuhuhu.

okei lah kawan-kawan , setakat ini je lah entri kali ini . kang membebel lebih-lebih pon bukan ada orang nak baca. lalalalala. HAHA . aku pon lom siap kemas baju-baju lagi nie , satgi kul 3 pagi nak gerak p KLIA dah , nanti sahur dekat RnR je lah . heeee~ aku dah bau-bau pantai labuan dah nie. wee!! *nenek,,tunggu saya datang ye!!*

nahh, lagu raya untuk korang , enjoy ! ^_____^

http://www.youtube.com/watch?v=d_7KSyaNjaM

raya ke-empat yang istimewa , kerumah DIAMOND intan pujaan teruna :p

5 comments:

Rara Nasiha said...

kita kenal awak jugak la. hehe. btw, selamat hari raya :)

Ash Give said...

nak buat kenang kenangan pulak hahaha.. pon boleh :)

apa apa pun selamat hari raya ok.. maaf zahir dan batin..

inbliss said...

:P salam

semutsengal said...

okla tuuu. dari takdapat kan ? mcm aku niiii

Anonymous said...

WOW just what I was looking for. Came here by searching for macadam

Also visit my site home cellulite treatment