Monday, January 16, 2012

10 TANDA- TANDA ORANG JATUH CINTA


10 TANDA- TANDA ORANG JATUH CINTA



1. kamu masih terus memikirkan c dia sebelum kamu pergi tidur...

2. kamu sentiasa menjelingnya dari jauh secara senyap2

3. kamu malu untuk bertentangan mata dengannya ketika berjumpa

4. kamu selalu merasa tidak senang ketika melihatnya bersama dengan perempuan lain walaupun itu cuma temannya

5. kamu tersenyum ketika melihat gelagatnya

6. dia adalah segalanya dari apa yang kamu fikirkan

6. kamu tersenyum setiap kali kamu melihatnya

8. ada seseorang dalam fikiranmu ketika kamu
membaca ini

9. kamu terlalu sibuk memikirkan orang tersebut
sampaikan kamu tidak menyedari kalau nombor 6 itu
ada dua

10. setelah kamu periksa memang benar ada dua 6,
kamu tersenyum sendiri...


16 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

yup..ada dua 6 disitu?.. :)

Apik Pehe said...

hak ah..apik tersenyum..huhu

Lia Irdelia said...

hehee,,
terbaiklah.. :)

Iffah Afeefah said...

ya sy sudah jatuh cinta hehe

YOUsoF said...

Sweet bangat entrinya.. *sambil tersengih..

Far8 budak baik said...

kalau terjatuh tergolek dari tangga pun kira jatuh cinta ar tu..
x perasan nye pasal..
hahahahaha

semutsengal said...

10 tanda orang jatuh cinta ke 10 tanda kau jatuh cinta ? tell me !?

misluvcoklat said...

awt dlm fkrn ku ada aeron aziz ?
huh . kbye =p

tikosh said...

thinking someone.. but not smilling when i got knoe abt the number six. coz i knoe, he's not gonna be mine.. just another hndsome fren that i omos care abt him..

wawa said...

memang betul semua ni!!! adakah aq dah jatuh cinta ngan si die?

Anonymous said...

xakan laa aku jatuh cinta dengn si dia???
oh no!!!
pergi jauh2 perasaan tu!!!!

wife's sam said...

arghh . bia betul aku jatuh cintaa kt diaaaaaaaaaaa :'( tlg la hilang perasaan tuu .. hmm... <3

lyana ishak said...

hyye gurll.nice lha ur blog ..hehee ..xtually td saya ada copy ckit yg psai jatuh cinta uhh at blog saya.. hope kamux kisah .. =)

Anonymous said...

Mmg btol pon..tpi takkan lah..

Anonymous said...

yes!! ak ske kt die!

Anonymous said...

but memang suka dkt dia pun