Friday, November 18, 2011

kawad kawad kawad ;)

pada waktu tengah hari yang panas , aku duduk di hadapan laptop kesayangan . kipas berpusing bagi menyejukkan aku yang tengah kepanasan . tetiba aku terasa haus lalu aku pon teguk air yang ada kat depan aku ni . err . intro tah pape . cukup sampai sini . 
aku sekarang dekat USM . hari tu kan aku cuti . tapi tak update2 post gak . pape tah aku nie . haha . bukan pe , hari tu cuti aku study coz aku ad test after cuti . tp time test same gak tak ley score pon . adehh . ape lah nak jadi dengan aku nie kan . . aku terlalu bz dengan perkara-perkara lain kot sampai masa nak study pon takde . hohoho . tape lah , aku akan berusaha lagi untuk score test pada masa akan datang . heeeeee . aku dekat USM nie agak famous la , cewahh ! takde lah , aku agak aktif la dekat sini . aku suka jadi PE untuk persatuan GAPP ( Gabungan anak Pulau Pinang ) walau pon aku bukan orang penang tapi aku join gak sebab aku belajar kat penang for 3 years nanti . insyaAllah .. hoho . aku ad gak amek KoK tahun nie . aku masuk Kelanasiswa ataupon lebih dikenali sebagai pengakap . mula-mula tu memang aku tak biasa la sebab aku dulu kadet polis . aku ingat nak teruskan kat U ni amek SUKSIS tapi aku tak berani sebab aku takut aku  tak dapat balance kan dengan pelajaran aku . kalau kelana nie tak la berat sengat . ehehe . tapi , aku je la rajin sangat nak jadi AJK itu ini dalam kelana nie . hoho . tapi tak pe la , best ape . haha . okei , 
sebenarnya aku nak cerita pasal aku kawad . semalam kan..


alamak , dah lewat ni , jap ag aku nak kena kumpul untuk g kem MRS kat sg.petani . to be continue la ye... ;)

busy~~busy~~busy~~ T.T

7 comments:

semutsengal said...

MRS tuu apa ?

sergeant keroro said...

kawad sampai hangus, hehe :P

Far8 budak baik said...

paling nyampah ar aku
nak kawad kawad ni...
dah ar panas..
pastu kene marah sokmo..
makin ar panas..
hahaha

TwIstiEs*meSti Mau* said...

haha......
jadi org minyak ko nnti ehh..hahahha

hmm,..jemput singgh yer..?

deeya said...

cis ! buang aje la tajuk kawadkawad tuh .. grrrr ~

enyheartsdiamond said...

dulu masa lower form selalu kena paksa masuk kawad :|

apik pehe said...

alah..jangan lebihkan sudah la..hehe