Tuesday, July 19, 2011

terima kasih banyak , HACKER !

hacker hanta virus :

geram aku geram . suka aku suka . grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ! pada tepat jam 12 malam tadi . lappy kesayangan aku kena virus . aduhai~ malam tadi , lebih kurang pukul 11 lebih aku balek dari kerja . lepas solat mandi apa semua , aku pon duduk depan lappy kesayangan aku tu macam biasa lah . aku on9 pon macam biasa . tak kan on9 luar biasa lak kan . aku pon buka lah laman sesawang yang tengah menjadi kegilaan ramai , mukabuku . okei , semalam jer tetiba ada dua mesej dari dua orang rakan ( sorang aku kenal , sorang ag tak bape nak kenal ) hanta ayat yang sama , " hai , how are you " . sorang kawan yg aku kenal tu aku balas la gak " im fine . hby ? " pastu dia balas , " wanna have some fun ? " then aku blur~~ apakah ? pastu dia balas ag , "see u in this video" . pastu dia bagi link . aku memang da tak layan . aku biarkan . aku tahu , hacker akn hanta virus . g pon , group mahasiswa fb aku ada post yang hacker nk hanta virus . okei , sampai situ selamat lagi .

then , macam biasa gak , aku on9 skype gn si dia . si dia si jantung hati . kitorang on9 guna skype . then , dia hanta satu link utube nie . aku pon bukak la ( kitorang memang suka tuka2 link ) then , aku tgk , utube tu tak ley bukak . utube suh download apa tah tuk bukak . ( aduih , aku tataw cm ne aku nak terangkan =,=" ) senang kata , aku pon download coz aku nak tgk dia dalam video tuh , aku ingat dia upload video ke utube dia time kat kolej . macam kawan2 aku yang lain . rupanya , dia pon tataw apa video apa tu . dia pon download gk software tu . lepas aku dah download baru dia cerita apa , n cerita dia sama dengan apa yang aku cerita kt atas td . huhu . around 10 to 15 minutes after , apa lagi~ lappy aku dengan dia dua2 mati . n sekarang nie , lapy aku dengan dia dah tak ley on langsung . okei? LANGSUNG ! grr . dah la semalam aku baru ambil cerita best2 dari kawan aku , ain . ingat kan baru nak layan . aleh2 kena lak virus . aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgggggggggggggggghhhhhhhhhhhhh !

ulang suara ; lappy aku kena virus ! sedeyh taw ;(


bila aku geram+sedeyh = geget kang baru taw !


p/s ; aku sekarang on9 guna pc jer . maybe aku kurang bw coz takut tak sempat . gpon family aku yang lain pon nak guna gk pc nie . hm , lau aku tak sempat lawat korang jangan marah taw . nanti da elok lappy nyer aku lawat balek . 


18 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...
This comment has been removed by the author.
LiLy @ MumMyQiStInA said...

akak slh kotak komen td..hehe..sorry..
Sabar ye..mmg bengang lah klu kena mcm ni kan..

Noor H said...

klau kena virus pling x suka..mnyusahkan kita jer...

Diana @ bilakukatacinta said...

pic comey dari citer my gf is gumiho...hehehe...akak suke..

Muhd Aizie said...

Saya dah lama dah follow awak ;)

deeya said...

alolor sedeynyeer ... jayat betol pak hacker tu . takot laaah ! kalau ade virus abes punah sume dalam lappy . sabar eh !

KuNanGKuNanG said...

tahniah..awak terpilih tuk GA pangkor kami..nnti emailkn detail pada hafizul ye..:)

Cik Ezy said...

bhye btol virus2 ni..
sabo la ye..

dayangkueffazulaikha said...

Waduh duh~ Susahnya kalau takde lappy kan. Hacker nih memang nak kena nih// >_< hehe

Prince Halilintar said...

lar keciannya..harap2 cepat2 la remove virus tu ye =)

Addin said...

tension kan bila lappy kena virus . huhu

tension !

amir aizat said...

yes virus tu bhye! huhu

adan said...

banyak dah member ingatkan pasal virus terbaru ni.. dan blog ni 1st sy baca terkena virus tu.. sabar je la.. lain kali kena hati2 lagi..

Far8 budak baik said...

gile kesian kauuu..
kalau lahh aku bolehh
tlg lingkup kn hacker tu..
haishhh hero x betol lah aku ni grrr
kwn aku penah kene..
mmg sakit hati lahhh..
huh

alif haris said...

bnde ni memang langsi ouh ..
bahaya2 .. diabaikan je msj cmtu

bunbun said...

miho comel hahahaha. adehhh saba la yekk :)

[sutera kasih] said...

ramai dh gtau pasal ni..
kesian awk dear..

kena berhati2 lepas ni..

iPai said...

owh cik pelangi kena sama2 dengan kita ..