Saturday, July 16, 2011

si you di IPTA kawan ! :)

congratz to all my beloved friends ! apa nie tiba tiba tahniah kan ? ahaa . semalam , 15hb . dah kuar result UPU bagi lepasan matrikulasi dah setaraf . alhamdulillah aku dan rakan rakan aku yang lain telah berjaya melayakkan diri untuk menyambungkan pelajaran . alhamdulillah again . aku , untuk makluman korang aku tak dapat UPU sebab aku dah terima USM . tapi semalam aku sengaja nak menggedik cek UPU gak , mana lar tahu dapat kan . so ini lah jawapan yang aku dapat dari pihak UPU


p/s ; haha , ingatkan aku sorang buat macam nie , rupanya ramai gak geng-geng baru aku kt usm semak nasib diorang kat UPU . patut lah line UPU selalu busy . tapi semalam tak la busy sgt coz ada banyak link kita ley guna tuk semak kemasukan nie . antara nye link UPU and UTM . link UPM pon ley guna gak tapi link tu hanya untuk orang yg mohon UPM jer . hoho . 

sedih , gembira , terharu , bangga and macam-macam lagi perasaan yang terbelenggu dalam hati ini . ye la , kawan-kawan sekolah semua dah terpisah . masing-masing dah buat haluan sendiri . sadissssssssssssssssss taw T.T . harap dapatlah buat gathering time raya ni sebelum berpisah . hoho . macam nk pergi berperang lak . ahaa . kawan-kawan , berjuang lah kita menuju kejayaan , yeay ! tahniah kawan-kawan dapat sambung degree :)


  • zeela - perubatan dan pembedahan ( UM )
  • hilmi - networking ( UiTM )
  • balqis - geoinformatik ( UTM )
  • ekhwan - sains & tekn. alam sekitar ( UPM )
  • taufiq - sains gunaan ( UMK )
  • ain - bioproses ( USM )


p/s ; walau hanya kita terpisah jaug , namun hati kita semua selalu dekat . sayang korang !

lagu bawah nie aku tujukan for kawan-kawan yang lain :)

See You D IPT  

Santun pekertimu
Dan lembut tutur katamu
Menarik minatku
Untukku mendekatimu


Sepucuk surat ku tulis
Menyatakan harapan
Walaupun ku kebimbangan
Kau berbeza pandangan
Namun ku tetap menanti jawapan


Alangkah riangnya di hatiku
Luahan hasratku mendapat perhatian
Ku terima balasan darimu
Kau jua menyimpan perasaan


Warkahmu memberi kepastian
Hanya kejayaan menentu pertemuan
Setiap kali di akhir katamu
Kau selalu tulis See You D IPT


Guru selalu mengingatkan
Kita dilarang berkasihan
Ketika masih di alam persekolahan


Bangkit semangat keazaman
Memburu cita dan impian
Biar terpaksa rahsiakan hubungan


Guru selalu mengingatkan
Kita dilarang berkasihan
Ketika masih di alam persekolahan


Dengan segala kesungguhan
Ku timba ilmu pelajaran
Tinggal warkahmu menjadi kenangan


Betapa syukurnya di hatiku
Segala impian menjadi kenyataan
Terpancarlah cahaya gemilang
Kini kejayaan di genggaman


Andai kau kembali ku temui
Akan ku menuntut kata-kata dan janji
Kerna diriku masih mengingati
Kau selalu tulis See You D IPT




click to play the song (:

19 comments:

Si Pujangga said...

congrats..

Ku Azhar said...

waa...tahniah2 :D

Anne Nurain said...

tahniah ek.. ^___^

AmiraRosli said...

thniah dear...~~
blaja rajin2 kat u nnty..
jgn nak njoy jek..
ha! depan tu ade kedai burger..
jgn lupe mkn kat nasik kandaq khalil..
n....n....yeah! queensbayy!!!hohoho.
baju murah beli tok aku.. poslaju ke kelantan awwww...hahaha...

syrupmasin said...

congratt :D

Far8 budak baik said...

pehh tahniahhhh..
aku merasai nya...
mmg sedih kn berpisahhh
ngan kawan2..
mmg time raya je pun ley jumpe...
huh..
nape tak msuk uia..hahaha

muhamad hanif said...

waahh !

tahniah cik pelangi yang takda kaler..



HAHAHAHHAHAHAHAHAHAH

gadisBunga said...

tahniah dik! akak dah lama lepas saat-saat tu.

ke mana pun pergi, jadi org berguna dan jangan main-main ye. :)

adeeb khairudin said...

tahniah yep :))

nur farahin binti sulaiman said...

intan.. tahniah ye.. stdy rajin2 nanty..^_^

YOUsoF said...

Alhamdulillah.. TAHNIAH!



Tiba teringat pulak Bienda dalan CU D IPT.. ;)

Cik Ezy said...

tahniah!
study leklok tau..
=)

ayie said...

waa tahniah tahniah tahniah.. ayie tinggal satu sem je lagi.. lps tu merdeka..haha

ABU said...

tak pe la berpisah kejalan Allah :D

btw, tahniah..semoga majujaya..ok gud luck :D

nurAMALLINA said...

tahniah :)

khairul akmal azman said...

tahniah2...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye..Tahniah ye.. ^_^

amir aizat said...

congrats!

dayangkueffazulaikha said...

Congrates =)
All the best nnt k.