Friday, January 14, 2011

 HOME SWEET HOME !
YESS!! im home..! bestnye la dapat berada di rumah. RUMAHKU SYURGAKU .. sekarang ni lily nga cuti mid sem. hmm. dah lama lily ta update post kan. bukan apa.. lily terlalu bz dengan assignment and mid exam yg baru je lepas.. huhuhu. bak kata pepatah yg di patah2.. lau nk berjaya kena lah berusaha lebih. pipih tak kan datang melyang, bulat tak kan datang bergolek.aisyeh! bab tu la. lily hope sgt,, pointer kali nie lebih baik dari sebelum nie. (: aminn! lily perlu pokus3! lau nk dpt kn universiti yg baek kan.. lagi beberapa bulan jer .. selamat tinggal MMC!
i'm gonna mish u!

BUT, cuti mid sem nie ta la terasa cuti sgt, coz hw yang pensyarah bagi ta payah nk bayang kan la ( buad susah2 jer nak bayang kn ) memang banyak gilerr la. @_@ dengan kena buat nota ringkas tuk setiap bab dalam subjek kimia. apoO~  lau lily suka buad nota ta per gak. ini da lar lily mmg malas.. ishk2. assignment bi pun banyak gak taw ta. kena buad statistik tuk research hari tu. aarrgghh! ( larikk2 pusing2 keliling rumah! penat! tdoe la.. ta yah buad pape kerja! ZzzZZ.. ) tapi kan. yg pelik nya , pensyarah chem lily bagi satu kerja tambahan yang agk pelik.. Belian suruh budak2 satu kuliah F3 nie buad puzzle 1000pieces tu! huh??!! T.T kami kena buad then hantar kt dye . err . . ( hentak pale kt dinding sat . aduiyh! )

HOPEFULLY, masih belum terlambat lagi untuk lily wish happy new year!! I LOIKE JANUARY :) selamat datang bulan kelahiran ku.. huhuu ( kepada blogger2 jangan malu2 segan2 nk bagi hadiah yer ! ) HAHAHAA tak malu sungguh yer lily nie.. anak sapa la nie :D tidak ku sangka! tak lama lagi i da berumur 19tahun OMG??!! tuanyer~ T.T hmm.. azam baru ? 


BIG GIRL DON'T CRY !!


6 comments:

UYC Group said...

susah2 ta payah belaja ahahahahaaa.....banyak sgt komplen,, :P


jom letak yahoo smiles kat komen box entry

bungaLily said...

hahahaa..bukan komplain laa.. tp sje kongsi cerita :)

tikosh said...

xdpt cleb ngn ko :'(

APi said...

don't you cry tonight - guns and roses..^^

bungaLily said...

tikosh : mybe ta g ane2 kot kli nie
:(

bungaLily said...

APi : hahahaa..nk jugak etak tjuk lagu :p