Monday, April 26, 2010

+ menghitung hari +

dup dap dup dap.. aish!! ag baper ari ag ni.. 13hari ag taw tak..rse takut lak plak nk p matrix. dpt ker aku bawak subjek nyer? knform ker aku nk amek sc hayat nie? adesssss... kne jau dr family lak uh. hoho.. rndu lar aku gn tilam mushuk aku nty.. aku takut sgt2 nie. aku rse cm ta mo pergi ade.. rse cm nak nanes jer.. nk meraung kuat2! huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........!! aku rase mau aku ta mam seminggu. tu lar da bese mak cuap kt uma. hak! ( sper nk cuap aku nty? hoho )

huk2..adeh per la aku nie.ade ker patut wat pangai cmnie kn? da lar da bayar yuran pengajiannya. td petang da bereskn mne2 yg pnting n ade lak gk yg msih lom lengkap skit2. byk gk duet yg digunakan untuk aku nk further study nie..hurmm... yuran pengajian jer da RM350, patu duet setem hasil, duet barang2 keperluan, duet spek mata ag, duet itu, duet ini.. adeh! cian gk at ayh aku ssh2 kje cari duet. da la ta bpe sht sgt. urm.. taper2! aku akn blaja bersungguh2 n da berjaya nty akn ku balas semua jasa parents aku. doakn aku keyh..aminn~

argghhh!! mud....ohh...mud~ tulun ar datang kepada ku.kemana kau menghilang? jgn kau tinggalkn daku sendirian di sini.aku memerlukan kamu.hoho. ade ker patut aku rest 5bulan ni rest gler2. smpai mud study pom lari tah ke mane. nie yg kne cari nie. bawah katil kot? eh! tate pom.. ats meja kot..? urm..tate.. dalam almari kot..? adeh.. tate gk.. dalam kocek pom tate taw. pusssss2! mne kamu pergi ? kembali lah kamu ke pangkuan ku wahai syg.. bantu la diri ku ini..

 ya ALLAH bantulah hamba mu nie menjalani kehidupan di matrix dgn sebaiknye.

huh! matrikulasi melaka... tgu la kedatangan aku!! 




10 comments:

smiling_knight said...

bagusla

music box said...

chayok2!

sarah shafie said...

matrik mlaka??my adik bru abes aritu..gud luck ye..

bungaLily said...

smiling knight..tq!

bungaLily said...

music box : doakn yg terbaik tuk aku k

bungaLily said...

sarah shafie : ohh yeke? waa..ttbe mkin tkut lak.. tq!

shasha-gadespink said...

em,,ok intan,,i'll miz u lorh,,huhu,,t,,rjin2 la cntact ae,,huhu

bungaLily said...

huhu.. ok.. keep in touch! :)

E-ZuDiN said...

bace blog ko sambil dgr lagu vanilla twilight nie buat aku emo jerk.. haha

bungaLily said...

hahaa.. yeke?? huhuu~